Bevrijdingsministerie een ernstige waarschuwing

Ik schrijf u als een internationale evangelist die het evangelie van het koninkrijk van God in de naties van de wereld predikt en onderwijst, en ik zeg u: redding is waar het om gaat. Vandaar de titel van dit artikel; bevrijdingsministerie een ernstige waarschuwing. Voor de evangelist is de prioriteit en belangrijkste taak die door de Heer Jezus Christus is verordend en opgedragen hen te bereiken die het evangelie nog niet hebben gehoord en voor de voorgangers is het koesteren, onderwijzen, opbouwen van hun gemeenten, inclusief de nieuwe gelovigen, evenals bidden en waken over hen. U zult zeggen hoe zit het met bevrijding en bevrijdingsbediening? Ik zal zeggen niet zo snel; hoe is het met je geloof?

Het zal je verbazen hoeveel mensen letterlijk tegen me hebben gezegd: "Ik geef niet om de hemel, haal de geest maar uit me". Dus toen ik zei "niet zo snel", was ik heel serieus. Hoe kan iemand verwachten bevrijd te worden van een boze geest als hij niet geeft om het Koninkrijk van de Heer Jezus Christus? omdat ze geen geloof hebben.
Dus dat brengt ons terug bij de eerste bewering, omdat mensen onderdrukt of gekweld kunnen worden door een boze geest zonder geloof te hebben, tenzij ze het horen van het gepredikte evangelie ertoe brengen om te geloven en zich te bekeren, zal bevrijding geen teken zijn dat volgt.
Ja, gelovigen in Christus Jezus worden bevrijd van allerlei kwade onderdrukking, maar de bediening van de bevrijding is niet in de vijfvoudige bediening, dus het is geen bediening, noch is een dienaar van de bevrijding een dienaar in de vijfvoudige, omdat bevrijding is een daaruit voortvloeiende zegen van geloof in de Heer Jezus Christus, op zoek naar zijn koninkrijk en zijn gerechtigheid.
In mijn internationale evangelisatiebediening, ja, ik zie veel mensen ogenblikkelijk bevrijd worden door de Heer Jezus Christus en ik geloof dat het de zalving is en de Heer die Zijn Woord bevestigt.

Het punt van dit artikel is dat tegenwoordig de term bevrijdingsbediening en bevrijdingsdienaar wordt aangeprezen alsof het een roeping is binnen de vijfvoudige bediening, in strijd met Gods Woord en orde, het wordt te veel gepubliceerd en benadrukt, alweer om weg te nemen de aandacht van de Grote Opdracht en de echte taken van de vijfvoudige bediening van God, net als alle andere valse bewegingen!
Wees je zeer bewust van valse leraren en wolven in schaapskleren, vrees God, zoek eerst Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid en alle dingen zullen je erbij gegeven worden. (Mattheüs 6:33)

Het tweede heel erg mis argument dat ik voortdurend hoor van de grote hoeveelheid mensen die verlossing willen, is dat ze geen pastoor kunnen vinden om hun geest eruit te krijgen, in tegenstelling tot de Bijbelse onderwerping aan één pastoor en groeien in het geloof, ze zoeken iets buiten Gods goddelijke orde. Ik hou van Pastors en ik werk de hele tijd met Pastors in mijn outreaches als evangelist, de evangelist probeert veel mensen te bereiken om het Goede Nieuws van Jezus Christus te geloven en dan nemen de geweldige Pastors de nieuwe gelovigen mee naar hun liefhebbende congregaties, hun kerkfamilies, om hen te koesteren en te helpen groeien in hun geloof.
Opnieuw waarschuw ik streng tegen deze gevaarlijke en valse beweging over bevrijding die duizenden kwaadaardige onderdrukte mensen aantrekt en ze zelfs op één plaats brengt, dit is niet van de Heer, dit is weer een valse misleidende beweging van satan en zijn volgelingen.
Onderwerp u aan God en Zijn bevel, houd u aan de fundamenten van de Heer en ren weg van deze valse mannen en bewegingen die de nadruk leggen op bevrijding, zou satan de leider van de boze geesten niet precies weten hoe deze boze geesten te manipuleren, vooral wanneer alle pied- op één plek doorgesluisd?

Bevrijdingsministerie een ernstige waarschuwing

Bevrijdingsministerie een ernstige waarschuwing – door evangelist Vincent
Bekijk ook onze podcasts en onze speciale pagina: Ben je gered?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *